Salam Perkenalan (^_^)


         
By : Puteri Jawaher

Salam perkenalan buat sahabat semua. ^^ Seperti semua, saya adalah manusia biasa yg cuba melakukan hal dengan terbaik semampunya dalam perkara yang hadir dalam hidup ini. Sebagai manusia juga saya tidak terlepas melakukan kesilapan, namun yakin Allah akan menuntun kearah yg terbaik."Sesungguhnya Allah mengasihi orang yg berusaha memperbaiki amalannya.." (AlBaqarah:195)


Semua wanita ingin menjadi solehah, begitu juga dengan para lelaki yg menjejak soleh kerana yakin dengan janji Allah bahawa syurga idaman adalah milik mereka yg sentiasa mencari redhaNya dalam kehidupan ini. Mungkin pelbagai dugaaan akan mengiringimu kerana Allah akan menguji hamba yg disayangiNya…Maka bersabar & berusahalah!
Jangan mencari bahagia, tapi ciptalah ia!


Hidup ini adalah ladang akhirat, jom manfaatkan masa yang ada dengan sebaiknya.Ada yang menghalangmu? Ujian? Dugaan? Cabaran? Masaalah? Kesedihan? Derita? Wahai sahabatkuLapangkan hati, jangan bimbang, Allah ada…!!!Wahai sahabat-sahabatku tersayang doakan cita-citaku ke Mekkah akan termakbul suatu hari nanti. Amin~


POTRET

Kepada yang berminat untuk wajahnya di lukis, wajah ayah bondanya, wajah bersama suami, bersama teman2, semualah...Siap Frame Eksklusif Punyer. Boleh emailkan :

puterijawaher@gmail.com
*Nama

*Alamat

*No Telefon

*Gambar yg Ingin Di lukis


Boleh telefon/sms saya jika berminat , :) 019.3644993

P/s: Jika lukisan x memuaskan hati tuan2 & puan2, ianya tidak perlu dibayar dan menjadi simpanan peribadi. Apalagi, jom!

Contoh potret :
May ALLAH blessing us ...Amin ~